tisdag 10 februari 2009

3/9 Dörrarna har ju olika färg

Förra våren bestämde vi oss för att byta våra ytterdörrar på huset. De var visserligen orginal från 40-talet och fina. Men det var ju just det attd et var orginal från 40-talet. Det var murket, kallt, dragit och snö innanför tröskeln¨på vintern. Så då bestämde vi att vi skulle ha nya målade dörrar i en ljust grå kulör som vi tyckte passade bra till vårt vita putsade hus. När vi avemballerade dörrarna så såg den ljust gråa nästan vit ut. Men jag tänkte att det blir nog bra när vi sätter dit dörren.

Igår satte vi dit källardörren som är nästan bredvid den andra dörren. Källardörren har jag själv målat i den valda kulören. Nu ser jag att de båda dörrarna inte har samma färg!! Det första vi bytte är inte alls ljusgrå! Det är ju vanlig standardvit!!! men nu har ju den suttit där ett år så det är ju bara fånigt att reklamera detta. Och det går ju måla den själv nu efteråt. Men så störigt!

Okej. Man kanske inte skulle valt en såååå ljust grå från början. Men det såg bra ut med den lilla lilla provlappen.....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar