söndag 15 februari 2009

16/1 Zicko på besök

Mina föräldrar her en labrador på 5(?) år. Han heter Zicko och är hur cool som helst. Och asjobbig. Vi är ganska dåliga på att fostra våra hundar i vår familj. Så han lyssnar inte så bra och gör lite som han vill tills man säger till på skarpen. Men han är världens snällaste och gör aldrig nån illa. Framförallt inte barn. Där är han nästan dumsnäll och låter dem sitta på honom och dra honom påde i öreonen och i pungen och allt vad de kan få tag på.

Hur som helst så ska föräldrarna åka bort i helgen så vi ska vara hundvakt. Som ni vet så har vi även två katter. Den äldre av katterna bodde med oss i fyra månader hemma hos föräldrarna och de kom inte överens alls. Den lilla katten har bara träffat en hund på avstånd så vi vet inte riktigt hur han kommer reagera. Dessutom blir hunden lite orolig av att inte vara hemma. Han känner väl sig inte riktigt trygg och eftersom de bor på ladet så är det inga ljud utifrån som det är hos oss. Förra gången när vi hade honom varade det en vecka. Vi vaknade på natten av att han stod vid sängen och gnydde och så luktade det väldigt illa. Han var dålig i magen och hade lämnat två rejäla högar/pölar på vår matta....
Klockan tre på natten klär micke på sig och går ett litet varv med honom medan jag städar upp efter lilla olyckan.

Slutsatsen är: Vi måste gå låååååångt med honom innan vi ska sova så inte samma sak händer igen och så att han är lite trött. Inte släppa ut katterna för då kommer de nog inte hem igen. Klippa lilla kattens klor så vi kan lämna hunden i samma skick som han kom i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar