tisdag 5 maj 2009

Min älskling och hans fantastiska känsla för motorverktyg!

För ett tag sen hade Micke ett litet krig med pappas motorsåg. Vad han än gjorde så gick det inte att starta den. När pappa försökte hoppade den igång. Men så fort micke drog i snöret var den stendöd. Då slutade det i måååånga fula ord och en värligt irriterad sambo.

Precis som i resten av Sverige har det ju varit ganska varmt och skönt i Bodafors. Det innebär ju också att gräset har börjat växa. Och det i sin tur betyder att man måste plocka fram gräsklipparen. Vår gräsklippare är ganska gammal. Ärvd av mamma och pappa. Den läcker bensin som fasen så det är verkligen inte miljövänligt att klippa gräset för oss. Men den funkar iaf. Det gjorde inte pappas förra året så de lånade vår. Det jag ska komma till var att micke åkte till mamma och pappa och hämtade den igår. När han var där så skojade de om att de skulle provstarta den så att den verkligen startar. De drack kaffe och skrattade åt hela motorsågs-historien.

Väl hemma så då ska micke starta den. Han drar några gånger och efter 8 försök eller så så tuffar den igång. Micke tittar ut och tänker ungefär så här för sig själv:
"Men skit också att det regnar. Jag stänger av klipparen och så får jag väl klippa imorn." Micke går ut ur garaget och inser att det faktiskt inte regnar. Han hinner klippa gräset innan det börjar. Går tillbaka in i garaget och drar igång klipparen. DÅ DRAR HAN AV SNÖRET!!!! Hahahahahahahahahahaha!!!!!!!!
Han blev skitsur!!!

Det känns lite meningslöst att fixa den här gamla skroten nu. Den läcker som ett såll, snöret är av, knivarna behöver bytas, drivremmen(eller vad det nu heter) hoppar av i tid och otid.
Nu ska vi köpa nu gräsklippare. En ny röd, fin och blank klippo. Vi kommer bli ruinerade men vi kommer klippa gräset väldigt stylish!!

1 kommentar:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahah det var råååååligt HAHAHAHA klant! haha jaja men köp en sån där handjagare, då får ni ju en herrans massa motion på köpet med:D
    Hälsa gräsklipparmannen=)

    SvaraRadera