måndag 25 maj 2009

Analys och dokumentation av vedklyvning

Angående gårdagens slavsyssla. Pappa har varit på oss i evigheter om att vi ska komma och hjälpa till med veden. Men det har liksom inte funnits nån tid. Så i går när vi kommer dit och tar bort all presenning som låg över veden så ser vi... Pappa har börjat. Det visste vi. Men tydligen är det roligare att klyva ved än att stapla ved. Så det som möter oss är en stor jävla hög med klyven ved som han, SÅKLART; har lagt precis där veden ska ligga när den är staplad. SUCK!! Ett mess skickades genast där jag frågade varför den inte var staplan. Vad han svarade? "Orkade inte." Men är det nån himla tonåring som bara vill göra roliga saker? Det var bara att börja plocka. Efter en stund såg det ut så här:

Vad man inte tänker på när man börjar är hu vansinnigt långtråkigt det är att klyva ved. Det händer liksom inte så mycket. Man behöver defenitivt inte tänka. Man gör ju samma sak hela tiden. Tur att man hade hunken med sig.
Å tur att hunken är stark! Han är ju ändå min hjälte!
Fåniga bilder? Japp! Men det var ju så sjukt tråkigt så nåt var vi ju tvugna att roa oss med...

1 kommentar:

  1. hahahaha ha h ahah ah ah underart med bilder, synd dock att du missat före och efter på vedhögen.......så man såg kaoset...hehe får använda min fantasi nu, det bör ju funka!!
    Hunken ser väldigt hunkig ut hahaha kram på di!

    SvaraRadera