måndag 18 maj 2009

Maratonfest å biomys

Vilken lördag vi hade! Jag är helt utmattad efter maraton-fest. Vi hade gå-runt-fest i Bodafors. Mycket mycket trevligt!! Vi började kl 17.00. Var hemma halv tre och lade oss vid tre. tio timmars fest!!!

Vi hamnade på förrätt hos ett par i 55-60-årsåldern. Trevliga men de refererade till sina grannar med ord som talibanen och negern. Kanske inte riktigt min stil.

Sen huvudrätt hos oss. Väldigt trevligt. Ett nyinflyttat par och sen arrangören själv och hennes sambo.

Efterrätt hos grannen. Vi har inte pratat så mycket med henne så det var kanon att få komma dit. Honom spelar micke fotboll med så de är lite bundis.

Sen vidare på efterfest på frisksportgården. Där möts vi av Jonas Davidsson. Då spelade han där. Både skivor och gitarr. Han är grym!! Det var toppenkul. Lite bitter eftersmak när en av våra huvudrättsgäster skulle börja diskutera politik och rekrytera folk till sveigedemokraterna. Han argumenterar som en idiot. Dvs lyssnar inte, diskuterar inte utan bara mässar och avbryter i meningar. Lite trist när man tyckte han verkade skittrevlig på middagen.

Hur som helst så kändes det fantastiskt att få gå hem med världens finaste kille!

Söndagen blev efter det här äventyret väldigt slapp. Slöa i soffan på morgonen. Hämtade Mia i Danstorp å åkte in till stan och gick på bio. Tillbaka till danstorp å hämta Hugo. Stannade på Cecil å köpte mat. Hem å fortsätta slappa.

Men jag är helt slut ändå idag. Är det ytterligare ett ålderstecken?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar