onsdag 23 september 2009

Stackars lilla Milo!

Vår lilla katt hemma har varit dålig ett tag. Det började ju med att han var borta i två veckor och därför är mager som en speta. Sen i fredags kväll så var han gnällig som attan när jag lyfte honom. Då märkte jag att han var lite svullen på ena sidan av revbenen.
På lördagen var han jätte jätte svullen och kunde knappt gå. Djursjukhuset sa att så länge han äter, dricker, kissar och bajsar så behöver vi inte åka in med honom. Tyvärr är det ju så att akuttider på djursjukhuset är tokdyra så man vill inte direkt åka in och så gör de intget med honom och så kostar det skjortan.

Hur som helst så lät vi honom vara men kollade så att han åt och så. Han har tillbringat hela helgen på ett hörn av mattan. Då menar jag verkligen heeeela helgen. Vi ringde till djursjukhuset igen i måndags. Det finns inga tider i Jkpg, Nässjö eller eksjö. Tidigaste tiden var idag. Och eftersom han fortfarande äter och dricker och allt det där så kom vi överens om att vi väntar.Så nu är sambon fick åka dit med honom.

Jag ringde förut och frågade hur det gått.
Veterinären har sövt honom och micke fick lämna honom eftersom svullnaden var jättemycket var. Han har altså varit dubbelt så stor på ena sidan sedan i lördags och det har varit fyllt med var. Vilka bra kattägare vi är då...
Så nu sätter veterinären tydligen ett dränage på honom så jag antar att han ska tillbaka på "besiktning" nästa vecka.

Stackars lilla Milo. Han måste ju ha haft hur ont som helst och mått jättedåligt. Tro fan att han legat stilla hela helgen. Han har säkert haft feber också. Det blir nog till att fjäska lite för honom nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar