tisdag 1 september 2009

El-uppdatering

Jo det där med elen hemma. När jag kom hem igår så hade de dragit nya ledningar i hela bottenplan men inte monterat dit några brytare eller uttag. Det vara bara ledningar som stack ut ut hål i väggarna. Det fanns el till spisen, diskmaskinen, kylen, mikron och lamporna ovanför köksbänken. Men ingen taklampa, ingen fläkt...

Däremot hade de inte börjat på våning två utan där var allt som vanligt. Därför intogs middagen halvliggandes i sängen. I vardagsrummet gick ju inte sitta ensam i mörker och tystnad... Självklart låg jag på mickes halva. Man vill ju inte spilla i sin egen säng.

Medans jag låg där och kikade på tv gjorde jag en "att göra"-lista till micke. Han gillade inte det. Men han har gjort allt på listan ändå. Vilken man jag har!
Så mellan jobbet och gymmet måste jag förbi optimera och hämta lite grejor som micke ska fixa med imorn innan jobbet så elektrikerna kan göra klart.Ska bli väldigt skönt med ett fungerande hem. Tänk att enkelt kunna dammsuga i sovrummet. (Herregud!! Jag måste vara sjuk. Skrev jag att jag ville dammsuga? Att jag längtar efter det? Mental ohälsa tror jag bestämt!)

För övrigt hängde jag tvätt i skenet av ett stearinljus igår. Udda. Men mysigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar