måndag 14 november 2011

Lakan-dilemmat

Det är dags igen. Dags att byta sängkläder och bädda med härligt rena och väldoftande lakan. I love it! Men vi står alltid inför samma dilemma (ja om man nu kan kalla det så. Det är kanske att ta i lite...). Favoritlakanen som man helst vill ha, dem som man använt så länge att de är så mjuka att en bebisrumpa känns som sandpapper i jämförelse, det är just de lakanen som du slitit loss från sängen. Så istället tar man de näst bästa. Och så sover man i dem så många dar man måste för att det ska kännas skäligt att byta till favoriterna igen.
Här på parkgatan har det funnits flera favoriter genom åren. Och det slutar alltid likadant. Jag (för det är ALLTID jag) kryper ner under täcket. Puffar kudden eller gör nån yvig benswing och.. RITCH!!!
Igår gjorde jag det igen. Ett jättehål i lakanet på mickes halva. (han var inte helt nöjd med det...) nu börjar favoriterna sina. Och för att de ska bli sådär härligt sköna så måste de tvättas en massa gånger. Och sovas i... Kanske är det nåt att satsa på under den kommande arbetslösheten? Sova och tvätta...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar