måndag 11 oktober 2010

Helg med dubbelkalas!

Vilken helg!!
Våra finfina vänner Christian och Michaela har bjöd på partaj. Och vilket partaj sen. Eftersom båda två jobbar på Hooks Herrgård så möttes vi upp där vid lunchtid. Där stod de i höstsolen och välkomnade oss med kyld öl och cider.

Vi inledde med en skål och tipspromenad. Sen var det lunch i resturangen. Först silltallrik till förrätt och sen firre eller stek med svampsås. Sen gick vi en trappa upp för att ge oss på dessertbordet och champagne. MUMMA!!!!
Vi fortsatte med lite bubbelbad och bastu. Inget dopp i sjön dock. Vi fick inte upp tempen i bastun ordentligt så vi struntade i det. Däremot så spatserade vi runt barfota och bara i badrockar över herrgårdens ägor. Golfarna tittade lite konstigt på oss och fnissade lite. Härligt att man kan roa dem man möter!
När vi var härligt avslappnade och härliga så svidade vi om och åkte hem till C och M för tacos och party. När klockan var tre gav jag och micke upp och åkte tillbaka till herrgården och stupade i säng.
Vi kanske inte studsade upp dagen efter men efter lite hotellfrukost så checkade vi ut och åkte hem och vilade lite. Sen iväg till nästa kalas. Kusin-vitamin fyllde 10. Och där serverades… tacos. Gottigt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar